Lumilinna sudenpentu- ja seikkailijaretki 1.-3.2.2019

 

Perjantai

Saavuimme Upilaan ja osa seikkailijavartiostamme majoittautui vanhaan, kylmään ja pelottavaan taloon. Tämän jälkeen katsoimme, millaiset huoneet olimme saaneet ja majoittauduimme. Tämän jälkeen menimme valmistelemaan iltanuotiota tekemällä kiehisiä. Nuotio oli vaikea saada syttymään, sillä tuuli paljon ja oli tosi kylmä. Tästä selvisimme tekemällä piirin nuotion ympärille sytytyksen ajaksi. Nuotiolla lauloimme ja leikimme pingviini-leikkiä.

Sitten menimme iltapalalle ja joimme paljon kaakaota. Tämän jälkeen vaihdoimme yövaatteet ja kävimme iltahartaudessa ja menimme nukkumaan.

 

 

Lauantai

Heräsimme lauantaina trumpetin ääneen. Sitten puimme vaatteet ja raahauduimme aamupalalle. Aamupalalla söimme puuroa, leipää, muroja, kaakaota ja mehua.

Päivän aikana ehdimme harjoitella taikatemppuja, akrobatiaa, improvisaatiota, pantomiimia, kasvomaalausten tekemistä ja söimme todella monta kertaa.

Taikatempuissa harjoittelimme noppa, kortti ja kolikkotemppuja ja ajatusten lukemista.  Pantomiimissa ja improvisaatioissa leikimme erilaisia leikkejä ja se oli kivaa. Pidimme erityisesti leikistä, jossa kaikille jaettiin lappu ja siinä oleva asia piti esittää pantomiimina muille. Se kellä oli sama lappu, meni toisen seuraksi tekemään keskelle samaa asiaa. Teimme myös kasvomaalauksia, joita emme saaneet helposti pois.

Iltapäivällä ulko-ohjelmassa laskimme pulkkamäkeä, mikä oli hauskaa.

Iltaohjelmaa varten harjoittelimme näytelmiä, mikä oli kivaa, vaikka meillä oli vähän liian vähän aikaa. Tämän lisäksi esitimme sudenpennuille taikatemppuja ja osa sudenpennuista tajusi temppujen idean. Sudenpennut puolestaan esittivät sketsejä ja lauluja askartemillaan soittimilla säestäen.

Iltaohjelman jälkeen kävimme saunassa ja pääsimme lumihankeen pyörimään. Sen jälkeen söimme vielä iltapalaa, kävimme iltahartaudessa ja menimme nukkumaan.

 

 

Sunnuntai

Herätyksen jälkeen söimme aamupalaa, pakkasimme, siivosimme ja laskimme pulkkamäkeä ennen kuin meidät tultiin hakemaan. Ennen kotiin lähtöä saimme Esiintyjä- taitomerkin, jonka suoritimme leirillä.

 

Retkeä muisteli Hassut minipossut -seikkailijajoukkue