Lumihiutale -retki 3.-5.2.2017

16427371_1429384367080218_6717345989855545018_n

Sudenpentujen ja seikkailijoiden lumihiutale-retki

Perjantai

Saavuimme Upilan leirikeskukseen omilla kyydeillä.  Sen jälkeen jaoimme huoneet ja majoituimme. Sen jälkeen menimme iltanuotiolle, jossa lauloimme ja leikimme nuotion ääressä. Iltanuotion jälkeen menimme iltapalalle, jossa oli ruokana Amerikan tyyliin hot dogeja. Iltapalan jälkeen oli hetki vapaa-aikaa ja sitten oli iltahartauden ja nukkumaan menon aika.

Lauantai

Herätys oli 7:30. Seuraavaksi oli lipunnosto ja aamupala. Aamupalan jälkeen oli ikäkausiohjelmaa. Seikkailijoiden ikäkausiohjelmassa tutustuttiin muunmuassa eri maiden kulttuureihin.  Aamupalan jälkeen teimme papereille niinsanotun esitelmän jostain tietystä maasta/maanosasta.  Myöhemmin suunnittelimme iltahartauden ja näytelmän, joka liittyi leirin teemaan eli kansainvälisyyteen. Lounaaksi söimme ruuaksi spagettia ja bolognesea Italialaiseen tyyliin. Päivän aikana oli muutakin ohjelmaa, kuten musiikkivisa. Päiväjuomalla oli kristallipullia Ruotsista. Lisäksi ulkoilimme ja olimme napakelkan kyydissä. Illalla oli kansainvälinen juhla, jossa leiriläiset olivat pukeutuneet eri maalaisiksi.  Myöhemmin käytiin saunassa ja syötiin iltapala. Illlalla oli iltahartaus ja sitten mentiin nukkumaan.

Sunnuntai

Tänään ei ollut kuin aamupala, pakkaaminen ja siivous. Ennen ruokailua oli jumis. Lounaaksi oli riisiä ja kanaa japanista. Lopuksi oli lipunlasku ja sen jälkeen kaikki haettiin kotiin.