Lippukuntaretki Kynttilän Valossa

Perjantai

Ensimmäiseksi kasasimme kamiinateltan. Iltapalamme oli nuotiolla, paistettu tikkupulla ja makkaraa. Seuraavaksi menimme kamiinatelttaan ja sovimme kipinävuoroista. Teltassa nukkuivat seikkailijat ja sitä vanhemmat.

Lauantai

Lauantai oli tuulinen ja märkä päivä. Sudareille ja seikkailijoille oli omaa ohjelmaa. Lounaan jälkeen oli rastirata, jossa pidimme leikkirastia, jossa leikimme toiveleikkejä. Toisilla rasteilla oli esim. pipareiden leivontaa. Välipalan jälkeen pidimme maastopelin. Päivällisen jälkeen oli vuorossa saunomista, lattia oli jääkylmä. Iltapalan ja iltahartauksen jälkeen kamiinateltta kutsui väsyneitä leiriläisiä. N. puoli kaksi/vartin yli 1 siirryimme sisälle tuntemattomasta syystä.

Sunnuntai

Lippukunnan 55 v. juhla-aamu valkeni tuulisena, erittäin tuulisena. Juhlallisuudet olivat lyhyet tuulesta johtuen. Kerttu sai kunnian pitää lippukuntamme lippua. Lauloimme lippukuntalaulun ja näyttelimme siihen vanhempien katsoessa. Sen jälkeen oli kakkukahvit, jota varten sudarit ja seikkailijat olivat tehneet kakkuja. Kahvien jälkeen olikin aika kiittää mahtavasta leiristä ja suunnata kotiin.

Kynttilän valossa -retkeä muistelivat Kerttu, Emma ja Roosa